Supporters Sporting Lokeren kijken uit naar bekerwedstrijd tegen Antwerp: "Dan kunnen onze kansen stijgen"


Foto: © photonews 28 augustus 2019 12:34

In de volgende ronde van de Beker van België neemt Sporting Lokeren het op tegen Antwerp. Een leuke wedstrijd voor de supporters van Lokeren. Ze kijken dan ook uit naar de verplaatsing.

Volgens supportersclub supportersclub 't Kapelleken is er zelfs iets mogelijk. "Op papier is Antwerp torenhoog favoriet. Maar in het verleden maakte Sporting het hen vaak knap lastig. Er loopt heel wat kwaliteit rond op de Bosuil, maar het zou wel eens kunnen dat hun focus meer op de Europa League zal liggen. Uiteraard moeten ze zich eerst zien te plaatsen donderdag. In dat geval verwacht ik wel wat rotatie bij Antwerp, waardoor onze kansen mogelijk stijgen."

Wie in deze wedstrijd voor doelpunten kan zorgen, is Ahmed Said. De spits kwam vorige week over van Rio Ave, maar in de bekerwedstrijd tegen Heist, scoorde hij al twee doelpunten. Op het eerste zicht lijkt het dan ook een goede transfer.

"De eerste indruk van Said was positief. Het was dan wel tegen een matige tegenstander, toch maakte onze nieuwe spits een goede beurt. Sterk aan de bal, goede linkervoet en ook de basistechniek lijkt niet onaardig. Met nog meer matchritme in de benen verwacht ik wel dat Said een meerwaarde zal zijn. Al lijkt hij geen typische flankaanvaller, maar eerder een zwervende spits."

Nog meer nieuwe spelers?

De supportersclub denkt niet dat er nog iets zal bijkomen, maar toch is een nieuwe flankaanvaller zeker nog welkom. "In de aanval zijn we al aardig versterkt, maar de aanvoer kan nog beter. Een extra flankaanvaller met snelheid en een actie is toch iets wat Sporting al enige tijd mist."

"Mbayo heeft dat in zich, maar die komt pas piepen. Van jongens als Hupperts, Benchaib en co komt er te weinig gevaar. Bovendien kregen zij al genoeg kansen in het verleden. Om toch even aan name dropping te doen: Stallone Limbombe van KAA Gent kan een interessant profiel zijn."

De Ridder

Gisteren raakte het nieuws bekend dat Steve De Ridder Lokeren zal verlaten voor STVV. De Ridder was een creatieve flankspeler, maar volgens de supportersclub is het toch geen groot verlies.

"De Ridder heeft de laatste twee seizoenen veel te weinig gebracht. Zijn eerste seizoen was sterk en veelbelovend, maar gezien zijn adelbrieven was het nadien toch te weinig. Je ziet dat die man kan voetballen en techniek heeft, maar zijn rendement lag veel te laag. Prijs/kwaliteit denk ik dat Lokeren er dan ook goed aan doet hem te laten gaan."

1e klasse B \\ Sporting Lokeren
 
 
 
Reacties.