Wordt dit de verrassing van Roberto Martinez? "Hij speelde een sterk EK"

28 augustus 2019 06:48

Roberto Martinez heeft voor de komende interlands toch wel wat problemen. Vincent Kompany, Timothy Castagne, Eden Hazard en nu ook Thorgan Hazard zijn er allemaal waarschijnlijk niet bij. Maar Martinez is er niet de man voor om te gaan panikeren. Analist Eddy Snelders verwacht weinig wijzigingen.

Martinez gaat niet ineens heel zijn ploeg overhoop gooien. Voor iedereen zijn er wel vervangers. Behalve natuurlijk voor Eden. "Vertonghen heeft nood aan matchritme. Vermaelen en Denayer kunnen spelen op de plaats van Kompany. Meunier neemt de plaats van Castagne in en op links hunkert Carrasco naar een basisplaats", zegt Snelders in Het Nieuwsblad. “Ik verwacht Mertens en De Bruyne op de posities achter Lukaku. En Trossard zou weleens zijn debuut kunnen maken.”

Martinez gaat één verrassing oproepen. Verschaeren? Orel Mangala? Lukebakio? "Het zou weleens Lukebakio kunnen zijn”, denkt Snelders. “Hij speelde een sterk EK en heeft die vorm kunnen doortrekken bij zijn nieuwe club Hertha BSC. Verschaeren of Cobbaut lijkt me minder waarschijnlijk. Ze spelen niet altijd en hun club verkeert in crisis."

België
 
 
 
Reacties.