Club Brugge legt Wanyama deadline op, Clement reageert: "Anders andere opties, maar 2 september komt dichterbij"


Foto: © photonews 29 augustus 2019 06:25

Club Brugge verzekerde zich woensdagavond van de groepsfase van de Champions League en de bijhorende miljoenen. Meer dan ooit hoopt het Victor Wanyama naar België te kunnen halen.

Voor de kwalificatie was er al een akkoord met de verdedigende middenvelder. Volgens Het Nieuwsblad wou Club Brugge hem zelfs al graag voor de wedstrijd tegen Linz voorstellen aan het publiek, maar dat lukte dus niet.

Wanyama en Tottenham zouden namelijk nog het één en het ander uit te klaren hebben. Club Brugge heeft de voormalige middenvelder van Beerschot daarvoor tijd gegeven tot vrijdag. Blauw-zwart wil namelijk niet met lege handen achterblijven en zal een andere piste activeren als Wanyama en Tottenham tegen vrijdag geen akkoord hebben gevonden.  

Iedereen speelt graag Champions League

Philippe Clement van zijn kant bleef er rustig onder: "Ik heb het vooraf gezegd en blijf het nu ook zeggen: het hangt niet enkel van Wanyama af, maar ook van Tottenham."

"En als hij niet komt, dan hebben we nog andere opties. We gaan het de komende dagen allemaal moeten bekijken. We hebben natuurlijk niet lang meer voor het 2 september zijn, de komende dagen zullen knopen doorgehakt worden. Dit verhaal zal altijd positief zijn naar de spelers toe, want iedereen speelt graag Champions League."

Premier League \\ Champions League \\ Club Brugge \\ Tottenham \\ LASK Linz
 
 
 
Reacties.