TD Dimitri de Condé strijdvaardig: "We willen onze thuisreputatie hoog houden in de CL"

29 augustus 2019 20:17

Technisch Directeur Dimi de Condé gelooft in de kansen van Racing Genk in de poule met Liverpool, Napoli en RB Salzburg. "Maar let op, Salzburg wordt onderschat", klinkt het bij de Condé.

"We willen kost wat kost onze thuisreputatie hoog proberen te houden in de Champions League. We proberen minimaal één wedstrijd te winnen, maar overwinteren moet nu de ambitie zijn voor we starten", aldus een ambitieuze de Condé tegenover de camera's van Sporza.

Uiteraard kijkt iedereen naar Salzburg als de ploeg die te pakken is, maar de Condé beseft dat dit nog lang geen uitgemaakte zaak is: "Salzburg is geen slechte ploeg. We weten nog hoe moeilijk Club Brugge het ginds had in een  vorige Europese campagne. Dat is gewoon een heel goede ploeg die onderschat wordt."

Wat nu met Samatta?

de Condé komt ook even terug op de situatie rond Aly Samatta. "Aly droomt ervan om in de Premier League aan de slag te gaan. Nu krijgt hij de kans om een goed figuur te slaan tegen Liverpool, wat zijn kansen op een transfer zeker zal vergroten. Ik ga er dus vanuit dat hij blijft."

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Serie A \\ KRC Genk \\ Liverpool FC \\ Red Bull Salzburg \\ Napoli
 
 
 
Reacties.