Lior Refaelov terecht ziedend op Lamkel Zé en Mbokani: "Hoe kan je zo dom zijn?"

29 augustus 2019 22:29

Antwerp stond op drie minuten van de Europese kwalificatie, maar ging in de verlengingen begrijpelijkerwijs ten onder. Lior Refaelov was na afloop enorm hard voor Lamkel Zé en Mbokani.

Voor de camera's van Sporza was het ervaren man Lior Refaelov die als een van de enige Antwerp-spelers wilde praten. En zijn reactie was zoals we hem kennen op het veld: klassevol. Over de rode kaarten van Mbokani en Lamkel Zé was Refaelov zeer duidelijk: "De rode kaart van Dieu. Hij heeft al geel en dan doet hij dit... een tackle. Hij heeft al in geen maanden een tackle gedaan en nu doet hij dat. Dom."

Ook over Lamkel Zé, die vanavond nog maar eens de antiheld is geworden, had Refaelov geen goed woord over. "Het is niet de eerste keer dat hij dit ons flikt. Het is zo'n goede speler, maar er is meer nodig. Dit is oerdom en hij laat de ploeg hiermee in de steek." 

Conclusie is dan ook duidelijk volgens Refaelov: "Het feit dat we ons niet kwalificeren ligt niet aan de scheidsrechter, niet aan de tegenstander, maar enkel en alleen aan onszelf. We waren er zo dicht bij. We zullen mentaal oplapwerk nodig hebben de komende dagen om dit te boven te komen."

Europa League \\ Antwerp \\ AZ Alkmaar
 
 
 
Reacties.