🎥 OFFICIEEL: Voormalige Rode Duivel tekent voor één seizoen bij Antwerp

30 augustus 2019 17:56

Antwerp is deze ochtend wakker geworden met een kater: het Europese avontuur is voorbij, terwijl de kwalificatie voor de groepsfase van de Europa League voor het grijpen lag. Goed nieuws is er wel op transfervlak, want Kevin Mirallas heeft getekend.

De voormalig international was een opvallende aanwezige bij de wedstrijd van Antwerp tegen AZ in het Koning Boudewijnstadion. Mirallas ziet een terugkeer naar België wel zitten en vooral Antwerp toont concrete belangstelling. In het begin van de transferperiode vielen zijn salariseisen nog te hoog uit.

Geen toekomst bij Everton

Mogelijk liggen die inmiddels toch al een stukje lager, nu de deadline stilaan nadert en er bij Everton echt geen toekomst meer voor hem is weggelegd. Niet helemaal onlogisch dus dat Mirallas al een tijdje een overstap naar stamnummer 1 overweegt.

Update: Bij kwalificatie voor de poules van de Europa League lag er zelfs een contract voor hem klaar. Door de uitschakeling was het nog even koffiedik kijken of hij wel overtuigd kon worden, maar dat is Antwerp blijkbaar toch gelukt. Mirallas heeft een contract getekend voor één seizoen. Hij komt transfervrij over van Everton. 

Kevin Vanbuggenhout

Premier League \\ Europa League \\ Antwerp \\ AZ Alkmaar \\ Everton
 
 
Reacties.