Club Brugge speelt op zeker en laat alternatief voor Wanyama afkomen voor medische testen

30 augustus 2019 15:35

De transfer van Victor Wanyama naar Club Brugge is nog altijd niet afgerond. Nochtans had Philippe Clement aangegeven er op die positie absoluut nog een speler bij te willen. Het beloven dus nog spannende momenten te worden. Club heeft alvast ook Eder Balanta benaderd.

Club Brugge schakelde in de play-offs van de Champions League LASK Linz uit, nadat de Oostenrijkers het in de vorige ronde gehaald hadden van Basel. Daar gaat Club dan misschien weer shoppen. Eder Balanta zou wel eens de overstap kunnen maken naar de Belgische vicekampioen.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. De 26-jarige Colombiaan is dus een verdedigende middenvelder, maar kan ook centraal achterin uit de voeten. Hij zou meteen naar Brugge komen om medische testen af te leggen en onderhandelingen op te starten.

Lichte interesse van Arsenal

Het is dus koffiedik kijken wie uiteindelijk bij Club beland: Wanyama en/of Balanta? Die laatste stond eerder deze zomer overigens ook in de belangstelling van de Engelse topclub Arsenal, al was de Zuid-Amerikaan geen topprioriteit voor de Gunners.

Kevin Vanbuggenhout

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ FC Basel
 
 
Reacties.