Solskjaer dan toch de juiste manager voor Manchester United? "Grote opkuis is begonnen"

30 augustus 2019 19:10

De transfermarkt is in Engeland gesloten, maar toch laat Manchester United nog wat overbodige spelers vertrekken. Het is dus duidelijk dat Solskjaer veranderingen wil doorvoeren.

Veel van die spelers waren ook niet geliefd bij de supporters. Zij zijn dan ook tevreden dat er eindelijk schot in de zaak komt qua uitgaande transfers. Hieronder een overzicht van de belangrijkste uitgaande transfers bij Manchester United. 

Chris Smalling

Hoewel Smalling toch een degelijke verdediger was, wilden de supporters hem al enkele jaren weg. Solskjaer lijkt deze mening te delen, want Smalling zou op het vliegtuig richting Italië zitten. Hij wordt uitgeleend aan AS Roma.
 

Ander Herrera

Hier zijn de supporters minder tevreden over. Ander Herrera werd gezien als een toekomstige kapitein van de club, maar de onderhandelingen over een contractverlenging verliepen stroef en dus koos hij eieren voor zijn geld. De Spaanse middenvelder speelt nu bij PSG.
 

Romelu Lukaku

Onze Rode Duivel was ook niet erg geliefd bij de supporters. De spits voelde het zelf ook en dus probeerde hij een deal naar Italië te forceren. Juventus werd lang genoemd, maar het is uiteindelijk Inter Milaan geworden.

Alexis Sanchez

Inter Milaan haalde niet alleen Lukaku weg bij Manchester United, maar het huurt ook Alexis Sanchez van de Engelse grootmacht. Manchester United wilde van de Chileen af, omdat hij toch te weinig bracht. Zijn salaris was ook enorm. 

Matteo Darmian

Ook Darmian zou dicht bij een vertrek staan. De rechtsachter komt de laatste jaren niet meer in het stuk voor en hij wordt al een tijd gelinkt aan een terugkeer naar Italië. Het zou er nu echt van komen, want Parma zou dicht bij een akkoord staan. 

Phil Jones

En dan is er nog Phil Jones. De supporters zagen hem liever niet meer in de basiself en hij staat nu, met het aankopen van Maguire, lager in de pikorde. Hij is nog niet weg, maar er is interesse van Galatasaray. 

Nils Wens

Premier League \\ Manchester United \\ Southampton
 
 
Reacties.