Verschaeren en Raman opgenomen in de selectie van de Rode Duivels: "Ze zijn er klaar voor"

30 augustus 2019 21:21

Enkele opvallende namen in de selectie van de Rode Duivels: Yari Verschaeren en Benito Raman zijn namelijk opgeroepen door Roberto Martinez. Verschaeren doet het uitstekend bij Anderlecht, terwijl Raman helemaal is ontbolsterd in Duitsland.

Verschaeren is nog maar net 18 geworden en hij wordt al voor de eerste keer opgeroepen bij de Rode Duivels. Het gaat dus zeer snel voor de beloftevolle flankaanvaller van Anderlecht. Negen maanden geleden maakte hij pas zijn debuut voor Anderlecht en de voorbije zomer speelde hij met de U21 het EK voor beloften.

Op het EK voor beloften speelde hij echter maar 2 wedstrijden. Hij scoorde in de 1-3 nederlaag tegen Italië. Toch is Martinez al overtuigd van zijn kwaliteiten. Ook zijn karakter is heel belangrijk voor de bondscoach.

Raman

Benito Raman is ook een verrassende naam in de selectie van Martinez. Hij speelt al enkele jaren in Duistland en daar is hij helemaal ontbolsterd. Zijn uitstekende seizoenen bij Fortuna Düsseldorf hebben hem deze zomer een transfer opgeleverd naar Schalke 04. 

Raman speelde in het verleden vijf wedstrijden voor de U21, maar hij werd nog nooit eerder opgeroepen voor de A-ploeg. Bij de U21 scoorde hij één keer in een vriendschappelijke wedstrijd tegen de beloften van Spanje. 

België
 
 
 
Reacties.