Philippe Clement legt uit waar hij van geniet, ook bij Club Brugge en heeft lof voor de fans: "De energie die van de bank rolt ..."


Foto: © photonews 30 augustus 2019 11:56

Philippe Clement heeft het geflikt. Nadat hij met KRC Genk kampioen werd, heeft hij er nu ook voor gezorgd dat Club Brugge ook in de vetpotten van de Champions League zit. Al wil hij niet te veel pluimen op zijn hoed steken én heeft hij ook lof voor de fans.

"Het was opnieuw een van die mooie, Europese avonden", aldus Philippe Clement in een reactie na de wedstrijd tegen LASK Linz die de poorten naar de Champions League helemaal wisten open te zetten.

Katalysator 

"Ik heb zo'n momenten meegemaakt als speler, als assistent-coach en nu als hoofdcoach: de energie die je vanuit het publiek voelt rollen, dat is iets enorm om mee te maken", was er lof voor de fans.

Zelf ziet hij zich niet als dé man van Club Brugge: "Het gaat niet om mij. Voor mij is het belangrijkste dat ik dingen samen met anderen kan doen. Ik geniet ervan om mensen gelukkig te zien en om spelers, bestuur en staf naar hun maximum te pushen. Ik wil katalysator zijn in een verhaal, maar zij moeten het doen."

Jupiler Pro League \\ Champions League \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.