Over de twijfelgevallen en de zorgenkinderen bij de Rode Duivels: "Wel vreemd dat zijn rol bij zijn club helemaal veranderd is"

30 augustus 2019 15:21

Roberto Martinez heeft wel wat twijfelgevallen opgeroepen. De broertjes Hazard bijvoorbeeld, die beiden met een blessure sukkelen. En dan zijn er nog de jongens die niet spelen.

Martinez wou Eden en Thorgan absoluut bij de groep. "Elke dag is belangrijk voor hen. We staan in nauw contact met Real. We zullen zien of hij iets kan spelen dit weekend. De match in Schotland is pas op 9 september, we hebben nog tijd. Dat geldt ook voor Thorgan."

Vertonghen en Batshuayi zitten intussen wel op de bank. "Vertonghen is geen probleem. We kennen zijn niveau, iedereen weet hoe goed hij is. Het is wel vreemd dat zijn rol bij zijn club in twee maanden tijd zo veranderd is. Van basispion in de CL-finale naar bankzitter. Hij verdient onze steun. Hij is fris en zal zich willen bewijzen."

Spitsen

"Voor Batshuayi is het een andere zaak. Zijn stats bij ons zijn zeer goed, maar hij heeft al tien maanden moeite om aan spelen toe te komen."

Eerste spits Romelu Lukaku is natuurlijk zeker van zijn plaats. "Hij speelt altijd sterk bij ons. En nu veranderde hij van ploeg en scoorde direct. Hij zag er gelukkig en gefocust uit. Dus geen twijfels.”

Johan Walckiers

Premier League \\ Bundesliga \\ La Liga \\ Tottenham \\ Chelsea \\ Borussia Dortmund \\ Real Madrid \\ Sheffield United \\ Union Berlin
 
 
Reacties.