Virgil van Dijk doet Lionel Messi én Cristiano Ronaldo in het zand bijten, al steelt die laatste wel de show

30 augustus 2019 09:33

De meeste aandacht ging donderdagavond in Monaco naar de loting van de Champions League, maar er werd ook een belangrijke prijs uitgedeeld. Enkele jaren geleden was het wellicht als onmogelijk beschouwd, maar Virgil van Dijk is effectief gelauwerd tot beste voetballer op de Europese velden.

En dat terwijl toch ook ene Cristiano Ronaldo en Lionel Messi genomineerd waren, veruit de twee beste voetballers uit hun generatie. Van Dijk was echter de rots in de branding bij Liverpool, dat vorig seizoen met de Champions League aan de haal ging.

Van Dijk mocht dus de trofee voor 'Speler van het Jaar' ontvangen. Toch waren het Messi en dan vooral Ronaldo, die met een leuk interview toch weer in de schijnwerpers stonden. "Hij is twee jaar jonger dan ik", zegt Ronaldo over Messi. "Maar ik denk dat ik er nog steeds goed uitzie voor mijn leeftijd."

Ze gaan me hier de komende jaren nog zien - Cristiano Ronaldo

De Portugese sterspeler had ook nog een boodschap voor zijn criticasters. "Ik hoop en denk er binnen twee, drie jaar ook nog altijd te zijn. Sorry aan mijn haters, maar ze gaan me hier de komende jaren nog zien."

Premier League \\ Serie A \\ Primera Division \\ Champions League \\ Liverpool FC \\ Juventus \\ Barcelona
 
 
 
Reacties.