Raman wint Belgisch onderonsje, ook Bornauw en Verstraete mogen juichen

31 augustus 2019 18:07

Schalke 04 heeft de drie punten in eigen huis weten houden tegen Hertha Berlijn. Bij de thuisploeg stond Benito Raan in de basis, bij de bezoekers Dodi Lukebakio.

Schalke trok dus aan het langste eind, maar had daar wel een paar own goals voor nodig van Niklas Stark en Karim Rekik. Daardoor zaten ze voor de rust al op rozen. Laat in de tweede helft maakte Jonjoe Kenny er nog 3-0 van. Raman werd bij Schalke na 68 minuten naar de kant gehaald, Dodi Lukebakio mocht gaan rusten na 77 minuten bij Hertha Berlijn.

FC Keulen heeft helemaal in het slot in de overwinning weggekaapt op het veld van Freiburg. De ploeg van Sebastiaan Bornauw en Birger Verstraete won met 1-2 met dank aan een laat doelpunt van Ellyes Skhiri in de 91e minuut. De twee Belgen stonden de volledige wedstrijd op het veld.

Ook Koen Casteels kwam aan de aftrap in de Bundesliga en zag hoe zijn ploeg Wolfsburg niet verder geraakte dan een 1-1 gelijkspel tegen Paderborn in eigen huis.