UPDATE: Batshuayi gaat niet naar Anderlecht, Rode Duivel reageert zeer duidelijk

02 september 2019 16:38

Anderlecht hoopt op de laatste dag van de transfermarkt  nog een extra aanvaller te halen. Club Brugge kaapte Mbaye Diagne, waardoor Anderlecht op zoek moest naar een alternatief.

UPDATE: De transfer van Michy Batshuayi naar RSC Anderlecht komt er zeker niet. De Rode Duivel reageerde op Twitter erg duidelijk. Anderlecht zal het nu nog proberen bij Yannick Bolasie.

Anderlecht zou in die zoektocht zijn uitgekomen bij Michy Batshuayi. Er zijn al een tijdje geruchten over Batsman en Anderlecht, maar volgens onze informatie onderzoekt Anderlecht op dit moment écht of het Batshuayi naar België kan halen. 

Batshuayi is momenteel maar derde keuze bij Chelsea. Olivier Giroud en Tammy Abraham krijgen er de voorkeur. Batshuayi mag nog weg en Anderlecht hoopt te stunten door hem naar België te halen. 

Als Batshuayi onhaalbaar blijkt, gaat Anderlecht voor Yannick Bolasie. Die speelde in de tweede helft van vorig jaar op uitleenbasis voor de Brusselaars.

Met vier doelpunten in zeven wedstrijden in de reguliere competitie trok hij Anderlecht uiteindelijk over de play-off 1-streep.

Bolasie mag weg bij Everton, maar zijn dossier is behoorlijk ingewikkeld. Zijn hoge loon is het voornaamste struikelblok. Bolasie ligt nog tot 2021 onder contract bij de Toffees. De klok tikt alleszins ongenadig weg. 

De Congolees is in principe een flankaanvaller, maar werd vorig jaar door Anderlecht geregeld als spits gebruikt. Zeker in het systeem van Vincent Kompany kan hij als negen worden uitgespeeld.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Anderlecht \\ Everton
 
 
Reacties.