Kampt Beerschot met een scoringsprobleem? "Oké, efficiëntie was nog niet ons sterkste punt, maar..."

03 september 2019 12:54

We zijn vier speeldagen ver in de Proximus League en Beerschot wist nog maar drie keer raak te schieten. Tegen Union werd er met 1-0 gewonnen, al gingen er toch weer flink wat kansen naast het doel of op de keeper. De afwerking is dus nog een werkpuntje voor de Mannekes.

We legden de kwestie voor aan Joren Dom en die spreekt niet van een scoringsprobleem. “Dat zijn momentopnames. Het is vaak een kwestie van millimeters of van hoe je de bal raakt. Ik kan onze aanvallers niet veel verwijten”, aldus de centrale middenvelder die de geblesseerde Maes na een dik halfuur kwam vervangen.

Efficiënt qua puntenoogst

Langs de andere kant leveren die drie goals in vier matchen wel zeven punten op. “Efficiëntie is nog niet ons sterkste punt geweest, maar daar zetten we tegen Union weer een clean sheet tegenover. Het is zeer belangrijk dat je matchen met 1-0 of 0-1 kan winnen en tegen Union was het een zwaarbevochten zege”, besloot Dom.

Kortom, weinig goals voor Beerschot, maar ze leveren toch een pak punten op. Voor de goal zijn de manschappen van Stijn Vreven niet zo efficiënt, maar wel wat punten per gemaakte goal betreft.

1e klasse B \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.