De nieuwste aanwinst van Antwerp heeft een AZ-verleden: "Dat was een leuk potje"


Foto: © Paul Jongeneelen 03 september 2019 08:34

Antwerp wist op de slotspeeldag nog een centrale verdediger te strikken uit de Premier League, genaamd Wesley Hoedt. De Nederlander genoot zijn jeugdopleiding bij AZ Alkmaar en brak daar ook door als profvoetballer.

Nog geen week geleden stonden Antwerp en AZ nog tegenover elkaar in een uiterst interessant kijkspel. Wesley Hoedt was getuige. "Ik heb niet de hele wedstrijd bekeken, maar heb toch enkele fragmenten gezien. Daar valt genoeg over te zeggen", lachte de 25-jarige verdediger.

Zaken die hem wel konden bekoren. "Ze hebben een ongelofelijke vechtlust getoond. En dat met negen man...", was hij onder de indruk. Ondanks zijn verleden voor AZ keek Hoedt door een neutrale bril. "Met alles wat er gebeurde was het uiteindelijk een leuk potje."

Eerlijk als hij was, gaf hij toe dat hij enkele dingen had opgezocht over de club. "Het oude stadion is erg beroemd en Antwerp is de nummer 1 club van België (verwees naar het stamnummer, nvdr.). Voor het overige is het een ambitieuze club en dat past wel bij me", besloot Hoedt.

Jupiler Pro League \\ Nederlandse Eredivisie \\ Antwerp \\ AZ Alkmaar
 
 
 
Reacties.