Vanhaezebrouck lyrisch over Raman: "Waar ik ook zou werken, ik zou hem er altijd bijhalen"

04 september 2019 10:56

Benito Raman in het truitje van de Rode Duivels... Drie jaar geleden had iedereen je uitgelachen als je zoiets voorspeld had. Maar de aanvaller kreeg in Duitsland al zijn zaakjes in orde. Hein Vanhaezebrouck, zijn ex-coach, wist dat hij het in zich had.

Vanhaezebrouck is vol lof voor Raman, die hij bij Gent in zijn kampioenenelftal had. "Ik meen het als ik dit zeg: waar ik als coach ook zou werken, ik zou hem er altijd bij willen. Nadat hij in Gent vertrok, ben ik altijd op zoek geweest naar een type-Benito. Een snelle speler die op alle posities voorin uit de voeten kan, geweldig is in de omschakeling, een afstandsschot heeft en vlot scoort", zegt Hein in Het Nieuwsblad.

Raman verteerde zijn transfer naar Schalke 04 ook goed en Roberto Martinez nam hem er met plezier bij voor de linkerkant. "Ik hoop alleen dat hij zich niet tevreden stelt met het feit dat hij nu bij een grote naam voetbalt. Hij moet er nu een doel van maken om elke week te presteren, om Rode Duivel te blijven, om Champions League te spelen met Schalke of om naar de Premier League te gaan. Hij heeft het immers nodig om uitgedaagd te worden. En ook om geviseerd of in twijfel getrokken te worden."

Bart Vandenbussche

Bundesliga \\ FC Schalke 04
 
 
Reacties.