Het is vroeg, maar ziet Bornauw zichzelf ooit nog bij Anderlecht spelen? "Voor mij kan het"

04 september 2019 07:23

Begin augustus maakte Sebastiaan Bornauw een ietwat verrassende overstap naar FC Köln. Nu is de 20-jarige verdediger naar Tubeke afgezakt om er met de nationale U21 EK-kwalificaties af te werken.

Dit was de zomer waarin veel (ex-) Rode Duivels en andere grote namen kozen voor een avontuur in de Jupiler Pro League. Ziet Sebastiaan Bornauw zichzelf ook ooit die stap maken, naar Anderlecht dan?

"Je weet nooit naar waar het leven je zal leiden, dus dat is moeilijk om te zeggen. De kans zit er wel in, want je houdt van die club", wikte Bornauw zijn woorden. "Het is de club waar je tien, elf jaar hebt gespeeld. Van de allerkleinsten, bij elke jeugdcategorie tot aan de eerste ploeg."

Bovendien zijn er nog enkele zaken die hij bij de hoofdmacht van Anderlecht nooit heeft mogen meemaken. "Het enige wat ik bij Anderlecht nog wou bereiken is een succesvolle Europese campagne, niet zoals vorig jaar in de Europa League, en een titel. Dus wie weet waar mijn carrière en mijn leven me zullen brengen. Voor mij kan het."

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ Bundesliga \\ Anderlecht \\ 1. FC Köln
 
 
Reacties.