Dit maakt de transfer van Diagne naar Club Brugge nóg straffer: 'Ook deze clubs uit topcompetities wilden de aanvaller binnenhalen'

05 september 2019 19:13

Club Brugge kaapte Mbaye Diagne weg voor de neus van RSC Anderlecht. Maar de Belgische topclubs waren niet de enigen die de aanvaller wilden binnenhalen. De concurrentie was niet min.

Nog eventjes over dat wegkapen. Dat mag je gerust letterlijk nemen. Verschillende bronnen opperen immers dat mensen van Club Brugge voorbij de vertegenwoordigers van RSC Anderlecht slopen… door Mbaye Diagne een trui over het hoofd te trekken. 

Maar er waren nog aanwezigen in dat treinstation - lees: geïnteresseerden voor de aanvaller van Galatasaray. Volgens Het Laatste Nieuws stonden ook Bologna, Saint-Etienne en Sampdoria te hopen dat de spits hun trui zou aantrekken. 

Bologna, Saint-Etienne en Sampdoria

Genoeg over de wintermode gesproken. We willen maar zeggen: Club Brugge levert sterk werk door bovenstaande clubs af te troeven. Nu maar hopen dat Diagne ook in een blauw-zwart voetbalshirt kan schitteren.

Jupiler Pro League \\ Ligue 1 \\ Serie A \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ Bologna \\ Galatasaray \\ Sampdoria \\ Saint-Etienne
 
 
 
Reacties.