Wat staat er op donderdag allemaal op het programma in de EK-kwalificaties?

05 september 2019 13:47

Vrijdag spelen de Rode Duivels in en tegen San Marino hun volgende wedstrijd richting EK 2020, op donderdag staan er alweer heel wat andere duels op het programma. Wie heeft de drie punten hard nodig en wie kan het EK al ruiken? Een overzicht.

Groep D

In groep D staat er een heuse kraker op het programma met Ierland tegen Zwitserland. De kloof tussen beide ploegen is dan wel zes punten, maar de Zwitsers hebben nog twee wedstrijden tegoed.

Wie in Ierland wint, maakt een goede kans om het EK te halen. Denemarken kan profiteren van puntenverlies om de tweede plaats te verstevigen, in Gibraltar is winnen een must.

Groep F

Spanje kan het EK al ruiken, maar speelt in Roemenië ook om het overleden dochtertje van Luis Enrique te eren. 

De Roemenen moeten dan weer punten proberen sprokkelen, anders kunnen Zweden en Noorwegen profiteren tegen de zwakke broertjes uit de groep.

Groep G

Een vooruitgeschoven wedstrijd tussen Israël en Noord-Macedonië staat op het programma. Voor beide ploegen een belangrijk duel met oog op de tweede plek.

Groep J

Italië is nog helemaal ongeslagen tot op heden. Kunnen ze die status ook op bezoek bij Armenië volhouden? Griekenland speelt in Finland stilaan zijn laatste troeven uit.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Waag zeker je kans via BetFIRST en win leuke bedragen met de matchen van donderdag 5 september! 

Redactie

Armenië \\ Italië
 
 
Reacties.