Leider Union verspeelt punten in Lommel

06 september 2019 22:30

Leider Union heeft averij opgelopen in het bezoek aan Lommel. De Brusselaars kwamen niet verder dan een gelijkspel: het werd 2-2. Zo kunnen Westerlo en OHL over Union wippen in het klassement.

Union startte goed aan de wedstrijd en dreigde via Ahmad en Nielsen. Toch was het Lommel dat halverwege de eerste helft verrassend op voorsprong kwam. Arne Naudts klopte Saussez met een knap vluchtschot.

Union reageerde in minuut 39: Lommel-doelman Svekauskas gaat niet vrijuit en Vega brengt de 1-1 op het scorebord. In de 55ste minuut klom Lommel weer op voorsprong, wanneer Santermans een hoekschop van Henkens knap binnenkopte. Toch redden de Brusselaars nog een punt. Vega scoorde in minuut 70 zijn tweede doelpunt van de avond.