Wat staat er op vrijdag allemaal op het programma in de EK-kwalificaties?

06 september 2019 13:29

Vrijdag spelen de Rode Duivels in en tegen San Marino hun volgende wedstrijd richting EK 2020, maar er zijn nog veel meer duels die op het programma staan. Wie kan goede zaken doen en wie moet opletten? Het overzicht!

Groep I

In de groep van de Rode Duivels is het vooral uitkijken naar de andere duels, want dat de Belgen gaan winnen in San Marino is klaar als een klontje. 

Rusland trekt naar Schotland en kan bij een overwinning de top-2 nog meer doen afscheiden van de rest, Cyprus kan in eigen huis bovendien ook Kazachstan punten gaan afpakken. 

Groep C

Noord-Ierland heeft al 12 op 12 in de groep, maar komt niet in actie en moet nog twee keer tegen Duitsland en Nederland. Aan Nederland om iets te rapen in Duitsland, anders komt er toch weer wat druk op de ketel.

Estland tegen Wit-Rusland? Dat lijkt nu al een duel om des keizers baard, al mogen beide landen ons verrassen met een leuke wedstrijd. 

Groep E

Wales is tegen de Azeri in eigen huis verplicht om de overwinning te pakken na een teleurstellende 3 op 9. Slowakije kan in eigen huis op zoek naar een stunt tegen Kroatië om de groep zo nog spannender te maken, Hongarije komt na een 9 op 12 niet in actie.

Groep G

Israël en Noord-Macedonië kwamen niet verder dan een 1-1 gelijkspel op donderdag, dus kunnen Slovenië (tegen het ongeslagen Polen) en Oostenrijk (tegen Letland) gouden zaken doen met oog op de tweede plaats.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Waag zeker je kans via BetFIRST en win leuke bedragen met de matchen van vrijdag 6 september! 

Redactie

Nederland \\ Duitsland
 
 
Reacties.