Round-up Groep A: Harry Kane-show op Wembley , Kosovo doet uitstekende zaak


Foto: © photonews 07 september 2019 22:31

In Groep A had Engeland vanmiddag geen kind aan Bulgarije. Op Wembley werd het 4-0 voor de Engelsen. Ook Kosovo wist de punten thuis te houden: ze behaalden een knappe 2-1 zege tegen Tsjechië.

Engeland - Bulgarije: 4-0

Engeland was meer dan een maatje te groot voor Bulgarije. Meer dan 80000 toeschouwers zagen hoe Harry Kane op aangeven van Sterling de 1-0 wist te scoren. In de tweede helft verzilverde Kane nog twee strafschoppen en tussendoor zette hij Sterling nog op weg naar een doelpunt. Drie doelpunten en een assist voor Harry Kane dus. Bij Engeland maakte Chelsea-speler Mason Mount overigens zijn debuut in de hoofdmacht.

Kosovo - Tsjechië : 2-1

Kosovo won ietwat verrassend van Tsjechië, dat nochtans al vroeg op rozen zat na een goal van Schlick. Muriqi en Vojvoda (Standard) zorgden echter voor een delirium in Kosovo.

Engeland staat na een 9 op 9 al met anderhalf been op het EK. Voor de tweede plaats lijkt het te zullen gaan tussen Kosovo (8 op12) en Tsjechië (6 op 12).  Voor Montenegro en Bulgarije lijkt het weer een maat voor niets te zullen worden.

Premier League \\ Tsjechië \\ Engeland \\ Bulgarije \\ Kosovo
 
 
 
Reacties.