'Er lag overal bloed': Ex-ploegmaat van Defour erg zwaar toegetakeld na ruime nederlaag tegen Liverpool

08 september 2019 16:30

Op 31 augustus geraakte de transfer van Steven Defour van Burnley naar Antwerp dan toch helemaal rond. De Premier League-club had al op voorhand geanticipeerd door Danny Drinkwater te huren van Chelsea. Die laatste kan nu wel een maand niet in actie komen.

Op dezelfde dag dat de exit van Defour afgehandeld werd, speelde Burnley in eigen huis tegen Liverpool. De wedstrijd eindigde op 0-3, maar na afloop van de match liep het pas echt mis voor Danny Drinkwater. Een ietwat aangeschoten Drinkwater zou die avond in een club nog de vriendin van Kgosi Ntlhe, een verdediger van Scunthorpe, hebben willen versieren.

Enkelblessure

Daarop ontstond er een vechtpartij en werden de twee buiten gesmeten. Daarna verergerde het nog voor Drinkwater. Een groep van zes mannen ging hem zwaar te lijf. Meermaals werd er op zijn enkel gesprongen. De 29-jarige voetballer heeft er een enkelblessure aan over gehouden waardoor hij een maand langs de kant moet toekijken.

Ook liep hij een blauw oog en enkele sneeën in het gezicht op. "Het was echt heel smerig", liet een getuige weten aan The Sun. "Er lag overal bloed."

Drinkwater en Defour zaten niet lang samen bij Burnley. Op 8 augustus zette Drinkwater zijn handtekening onder het contract bij zijn nieuwe ploeg.

Kevin Vanbuggenhout

Premier League \\ Liverpool FC \\ Burnley
 
 
Reacties.