Iedereen bondscoach: kies jouw basiself voor de match tegen Schotland


Foto: © photonews 09 september 2019 13:05

Na enkele verrassingen in de basiself tegen San Marino heeft Roberto Martinez aangegeven dat hij tegen Schotland wel zijn sterkste ploeg tussen de lijnen zal brengen. De beste elf, dat varieert natuurlijk bij velen. Dus wie zou u opstellen?

Wie nooit hoeft te vrezen voor een plaats op de bank is Thibaut Courtois. Hij zal ook tegen Schotland in doel staan. De kans dat Alderweireld en Vertonghen hun stekje behouden is vrij zeker, maar Martinez gaf aan dat hij ook Vermaelen ging laten starten. Exit Denayer dan?

Lukaku tegen zijn ex-coach

Meunier is een certitude op de rechterflank, links moet er gekozen worden tussen Carrasco en Chadli. Centraal op het middenveld is Dendoncker opnieuw beschikbaar na zijn blessure en Tielemans is ook zeker van een plaats bij de elf.

Voorin zal Lukaku het leven van zijn ex-coach bij West Bromwich zuur proberen te maken. Voor de toevoer zal hij wellicht moeten rekenen op Kevin De Bruyne en Dries Mertens.

Dat zijn de elf spelers die wij maandagavond tussen de lijnen verwachten. Maar in welke formatie zou u spelen? En wie stelt u op?

U kan uw tactiek en elftal kiezen door op onderstaande foto te clicken. Vergelijk uw opstelling met die van de andere lezers door ze in de comments te delen.

België \\ Schotland
 
 
 
Reacties.