Beerschot verliest waardevolle pion: "Deze kans mocht ik niet laten liggen"


Foto: © photonews 10 september 2019 09:06

De technische staf van Beerschot is een waardevolle pion kwijt. Maxime Wouters was performance analist van het eerste elftal op het Kiel, maar kreeg een aanbieding die hij niet kon laten liggen.

Wouters kreeg een aanbieding van Groningen, een subtopper in de Eredivisie. "In Nederland noemen ze het prestatie-analist. Het is eigenlijk de moderne versie van de video­analist. Ik had gedacht dat ik ­misschien eens op gesprek zou ­mogen komen, maar de mensen van Groningen waren meteen heel ­concreet. Ik was onder de indruk van de mogelijkheden bij de club en heb geen seconde getwijfeld", klinkt het in GvA.

"Deze kans mocht ik echt niet laten liggen. Ik zal voor het eerst fulltime met voetbal bezig zijn. De voorbije jaren combineerde ik het voetbal met een fulltime job. ­Eigenlijk was het een tweede fulltime job, want ik was er vaak 30 à 40 uur per week mee bezig. Spelers, coaches, bestuur... Iedereen bij Beerschot heeft me gefeliciteerd met mijn nieuwe job. Ze begrijpen dat dit een mooie uitdaging is voor mij."

1e klasse B \\ Beerschot
 
 
 
Reacties.