🎥 Dries Mertens komt straks terecht in kleedkamers die lijken op een bouwwerf, zijn trainer is in alle staten

12 september 2019 22:11

Dries Mertens heeft zijn eerste doelpunt in de Serie A al meegepikt dit seizoen. Bedoeling is om zijn doelpuntenaantal snel aan te dikken. Dan is het ook wel nodig om zich goed te kunnen voorbereiden op de wedstrijden. Daar knelt het schoentje momenteel bij Napoli.

De accomodatie is momenteel niet meteen wat men van een Italiaanse topclub mag verwachten. De toestand van de kleedkamers is allesbehalve gebruiksklaar. De ploeg uit Napels had zijn eerste twee competitiewedstrijden net buitenshuis gespeeld zodat de kleedkamers een grondige opknapbeurt konden krijgen.

Dat gaat blijkbaar tergend traag vooruit. Op beelden die de club zelf verspreidde op sociale media, is alvast te zien dat de verbouwingswerken helemaal nog niet zijn afgerond. Dat terwijl zaterdag om 18u toch al de thuiswedstrijd tegen Sampdoria moet plaatsvinden.

Bovendien is ook het bezoek van Liverpool in de Champions League nakende. Coach Carlo Ancelotti heeft zich er alvast kritisch over uitgelaten. Volgens hem is de incompetentie van de mensen die de leiding hebben over de werken schokkend.

Bundesliga \\ Serie A \\ Bayern München \\ Sampdoria \\ Napoli \\ RB Leipzig
 
 
 
Reacties.