Zomertarget zat al klaar in de luchthaven om bij Club Brugge te tekenen: "Steven Gerrard zei me dat ik niet mocht opstijgen"

13 september 2019 18:29

Club Brugge viste in extremis nog achter het net bij het sluiten van de zomermercato. Liverpool-icoon Steven Gerrard stak daar hoogstpersoonlijk een stokje voor.

Ryan Kent was onder weg naar Club Brugge om er zijn transfer af te ronden, maar in de luchthaven van Manchester liep het mis. "Ik zat in de vertrekhal op het vliegtuig te wachten tot ik plots een telefoontje van mijn manager kreeg", deed Kent zijn verhaal bij Tribal Football.

"Gerrard sprak me toe via de telefoon en zei me dat ik niet op de vlucht mocht stappen. Club Brugge speelt Champions League en dat was een van de redenen waarom ik voor hen ging kiezen, terwijl Rangers de keuze van mijn hart was", voegde Kent er nog aan toe.

Kent is een 22-jarige linkerflankspeler die vorig seizoen door Liverpool aan Glasgow Rangers werd uitgeleend. Op 2 september was hij op weg naar Brugge om een deal te finaliseren, maar uiteindelijk kochten de Rangers hem voor de neus van blauw-zwart weg. Transfermarkt.com spreekt van een bedrag van 7,2 miljoen euro.

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Club Brugge \\ Liverpool FC \\ Rangers FC
 
 
Reacties.