Robin Van Persie kwam met hele mooie geste voor Michel Vlap: "Dit vergeet ik nooit meer"

13 september 2019 12:09

Ook Michel Vlap deed nog even mee in de Testimonium van Vincent Kompany in het Etihad Stadium van Manchester City. Een moment om in te kaderen voor de Nederlander. Hij mag er wel zijn landgenoot Robin Van Persie voor bedanken.

Vlap & co keken zich de ogen uit bij Manchester City. "Kompany wilde ons laten zien hoe bij deze club gewerkt wordt. Na de training vroeg hij of er een paar vrijwilligers waren om bij de Premier League-legends te spelen", legt de middenvelder uit in het AD. "Ze hadden namelijk een paar afzeggingen. Ik stak niet uit mezelf mijn hand op. Ik ben net nieuw bij Anderlecht."

Fan van Henry

Een ploegmaat van hem had wel het lef. "Gelukkig zei Philippe Sandler dat wij met zijn tweeën wel wilden. Ik was altijd een ongelooflijk grote fan van Henry en nu zat ik met hem in de kleedkamer. Ik hoefde niet te spelen, vond het al mooi dat ik erbij zat. Maar als je dan op het bankie zit in zo'n stadion, begint het toch te kriebelen."

Vlap bleef als laatste Anderlecht-speler die op het wedstrijdblad stond op de bank. Een andere Nederlander schoot hem ter hulp. "Robin Van Persie kwam vlak voor tijd naar me toe, vroeg of ik nog even wilde invallen. Vond ik mooi van hem. Dit vergeet ik nooit meer."

Jupiler Pro League \\ Anderlecht
 
 
 
Reacties.