šŸŽ„ Courtois tikt Hazard op de vingers, nieuwe sterspeler van Real geniet vooral

14 september 2019 22:40

Het is uiteraard al een tijdje officieel zo dat er twee Rode Duivels bij Real Madrid spelen, maar nu Hazard zijn eerste speelminuten heeft gemaakt, is het ook echt het geval. Eden Hazard debuteerde bij de Koninklijke met een invalbeurt tegen Levante.

Real sloot de wedstrijd af met een - weliswaar krappe - overwinning. Iederen gelukkig zou je dan denken, maar Courtois wil iedereen op scherp houden. Ook de nieuwe sterspeler. "Ik heb me wat druk gemaakt in Eden omdat hij twee ballen verloor na een hakje", zei de Belgische doelman aan Marca.

Al waren er ook wel lovende woorden voor zijn ploegmaat. "Bij zijn eerste actie was het bijna meteen raak. Hij brengt veel rust aan de bal, dat is één van zijn troeven." Hazard bleef zelf ook rustig onder al die aandacht voor zijn debuutmatch.

Dit stadion is uniek - Eden Hazard

"Ik ben heel blij dat ik kon invallen", aldus het nummer zeven van de Koninklijke aan Real Madrid TV. "Als je er een tijdje uit bent geweest, is het zaak om ritme op te doen. Ik wil genieten van mijn voetbal. Dit stadion is uniek, ik voelde de steun."

Kevin Vanbuggenhout

La Liga \\ Real Madrid \\ Levante
 
 
Reacties.