Romelu Lukaku proeft van de koppositie in de Serie A, tweede thuismatch wel niet helemaal een groots succes

14 september 2019 23:19

In zijn laatste jaren bij Manchester United kon Romelu Lukaku niet meedoen voor de prijzen. Dat hoopt hij wel te kunnen doen in de Serie A bij Inter. Voorlopig loopt alles volgens plan, want de Nerazurri staan voorlopig op kop met het maximum van de punten.

Inter nam zaterdagavond in eigen huis de maat van Udinese. Het was wel voor het eerst dat Lukaku niet tot scoren kwam, nadat hij tegen Lecce en Cagliari wel zijn doelpuntje meepikte. Ook zonder een treffer van de Rode Duivel wist Inter de partij winnend af te sluiten.

Udinese 55 minuten met 10

Het werd daarbij ook geholpen door een uitsluiting voor de bezoekers. De handen van de Paul bevonden zich in een duel met Candreva ergens waar ze niet thuishoorden. Na tussenkomst van de VAR was het vonnis rechtstreeks rood.

Op slag van rust werd de score dan ook nog eens geopend. Sensi kopte de prima voorzet van Godin via de onderkant van de lat in doel. Voor Lukaku waren er weinig gelegenheden om zich door te zetten. Na 65 minuten werd de Belgische spits vervangen door Lautaro. Inter hield de overwinning vast en komt voorlopig aan de leiding. Torino kan wel nog op gelijke hoogte komen.

Kevin Vanbuggenhout

Serie A \\ Inter Milaan \\ Udinese
 
 
Reacties.