Rob Schoofs laat zich uit over interesse van andere eersteklasser: "Ik wilde de uitspraak in de zaak 'Propere Handen' afwachten"

14 september 2019 14:31

KV Mechelen is uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen. Eén van de belangrijke spelers in de ploeg van Vrancken is Rob Schoofs. De centrale middenvelder heeft al twee assists op zijn naam kunnen schrijven.

Hij is gelukkig bij de club. "Ik heb het naar mijn zin in Mechelen. Mijn vriendin heeft hier werk gevonden en ik ben zelf ook nog tevreden als speler van KV Mechelen. De mensen dachten dat ik ging vertrekken toen we degradeerden, maar ik ben er nog", vertelt hij in Gazet van Antwerpen

Deze zomer kon hij weg, want er was interesse van een andere eersteklasser. "STVV toonde interesse, maar ik wilde de uitspraak in de zaak ‘Propere Handen' afwachten. Zelfs bij een negatieve uitspraak kon het zijn dat ik hier ging blijven. Toen het verlossende nieuws kwam wist ik zeker dat ik ook dit seizoen voor KV Mechelen ging spelen."

AA Gent

Dit weekend speelt Schoofs met KV Mechelen tegen AA Gent. Een speciale wedstrijd voor de centrale middenvelder, want in 2017 maakte hij de omgekeerde beweging. "Het is mijn eerste wedstrijd in de Ghelamco Arena sinds ik er ben vertrokken. Zo speciaal vind ik het niet, want bijna alle spelers die er toen waren, zijn vertrokken", aldus Schoofs. 

Nils Wens

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.