Coosemans voor het eerst sinds 2018 nog eens in actie: "Extra speciaal tegen Mechelen"


Foto: © photonews 15 september 2019 22:11

Opmerkelijk moment in de eerste helft van KAA Gent-KV Mechelen was de wissel van Thomas Kaminski. De doelman kon niet verder na een botsing en zo kon Colin Coosemans voor het eerst sinds augustus 2018 nog eens spelen.

Zijn laatste wedstrijd was in de voorronde van de Europa League tegen Bialystok. Toen had hij ook al twee competitiewedstrijden op zijn conto. "Het is speciaal dat het uitgerekend tegen KV Mechelen is. Ik ben tevreden dat ik nog eens minuten kon maken."

Kaminski besliste eerst om te blijven staan, maar daarna moest Coosemans toch aantreden. "Toen ik die botsing zag ben ik meteen gaan opwarmen. De dokter zei dat het in orde was, maar na een paar minuten werd zijn zicht wat troebel en gaf hij zelf aan dat hij gewisseld wou worden."

Gedeelde clean sheet

Coosemans kreeg amper werk en hield dan ook de nul. "Dat is dan een gedeelde clean sheet zeker? (lacht)" Voor hem stond het ook goed. "Je merkt dat er iets staat dit seizoen. Het liep vrij goed en ik heb genoeg ervaring. Ik moest niet gek doen en gewoon wat in de opbouw helpen uitvoetballen."

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.