Ongezien droomdebuut voor ex-spits van Standard bij PEC Zwolle

15 september 2019 14:20

Rez Ghoochannejhad beleefde vanmiddag een absoluut droomdebuut bij zijn nieuwe club PEC Zwolle. De Iraniër scoorde maar liefst vier keer in 35 minuten.

De ex-spits van onder meer Standard en STVV verkaste op deadline day van Apoel Nicosia naar PEC Zwolle. Vandaag startte hij in de wedstrijd tegen RKC op de bank.

Bij een 1-2 achterstand mocht Reza invallen in de 56e minuut. Het bleek de kentering in de match te zijn. Hij scoorde maar liefst vier keer (60', 81', 83', 88') en bezorgde zijn ploeg alsnog een comfortabele overwinning: het werd 6-2. Met deze vierklapper ontpopt Reza zich onmiddellijk tot publiekslieveling in Zwolle.

Bij RKC stond de Belg Anas Tahiri 90 minuten tussen de lijnen. Anderlecht-huurling Hannes Delcroix bleef  de ganse match op de bank.