Saint-Etienne (tegenstander van AA Gent) kan thuis niet afrekenen met Toulouse

15 september 2019 20:47

Terwijl AA Gent eenvoudig afrekende met KV Mechelen speelde AS Saint-Etienne thuis tegen Toulouse. Komende donderdag nemen de Buffalo's het op tegen de Franse ploeg.

Bij Saint-Etienne stonden de verwachte namen aan de aftrap. De ervaren spelers Mathieu Debuchy (ex-Arsenal), Yann M'Vila (ex-Inter) en  Yohan Cabaye (ex-Newcastle en PSG) begonnen. Bij de bezoekers vielen de namen van William Vainqueur (ex-Standard) en Aaron Leya Iseka (ex-Anderlecht op).

Na nauwelijks 25 minuten keek Saint-Etienne wel al tegen een dubbele achterstand aan. Gradel maakte er met een strafschop 0-1 van en Leya Iseka zorgde voor de 0-2. Saint-Etienne kwam net voor de rust via Romain Hamouma wel weer in de wedstrijd. Net voor het uur zorgde diezelfde Hamouma nog voor de gelijkmaker. Saint-Etienne kon geen derde doelpunt meer maken en staat voorlopig op een 15de plaats met 5 op 15.