Tammy Abraham is voorlopig een sensatie in de Premier League: "Hij doet nu al bijna beter dan Rashford in zijn beste jaar""

16 september 2019 12:42

Tammy Abraham is voorlopig de man in vorm bij Chelsea. Na vijf wedstrijden in de Premier League zit hij al aan zeven doelpunten. Knap van de jonge spits, maar hij kan binnenkort ook al beter doen dan Rashford in zijn beste seizoen.

Tammy Abraham is 21 jaar oud en hij werd vorig seizoen nog uitgeleend aan Aston Villa in de Championship. Dit jaar is hij de vaste spits bij Chelsea. Frank Lampard gelooft in het goudhaantje en Abraham toont ook zijn klasse. 

Als hij nog drie doelpunten maakt zou hij al aan even veel doelpunten zitten als Marcus Rashford in zijn beste seizoen. Straf, want we zijn natuurlijk nog maar september. 

Rashford wordt gezien als een ster in wording bij Manchester United, maar Abraham is dus misschien wel een groter talent. Solskjaer, de coach van Manchester United, gaf eerder deze week ook al aan dat hij meer doelpunten verwacht van zijn aanvallend duo (Rashford en Martial).

Nils Wens

Champions League \\ Chelsea \\ Valencia CF
 
 
Reacties.