Genk stelde teleur, maar hoe deden de andere ploegen het in de Champions League?


Foto: © photonews 17 september 2019 22:58

Racing Genk kende een zware avond in Oostenrijk, maar er werden ook nog andere matchen gespeeld in de Champions League. Eerder deze avond liet Inter Milaan al dure punten liggen tegen Slavia Praag en ook Lyon speelde gelijk tegen Zenit. Om 21u was het de beurt aan enkele grote kanonnen.

In de groep van Racing Genk speelde Liverpool namelijk op het veld van Napoli. Liverpool had het moeilijk in Italië en in de slotfase werd het sterke spel van Napoli beloond met een doelpunt. Het was Rode Duivel Dries Mertens die een strafschop kon scoren. In het absolute slot kon Llorente er nog 2-0 van maken. 

In Groep F liet Inter Milaan dure punten liggen, want ze speelden thuis gelijk tegen Slavia Praag. FC Barcelona moest dan weer op bezoek bij Dortmund. De Catalanen hadden het niet makkelijk, maar de Duitsers konden niet scoren. Het bleef 0-0.

Groepen G en H

In Groep G speelde Lyon eerder op de avond dus gelijk tegen Zenit, maar om 21u stond ook nog Benfica-RB Leipzig op het programma. Het was een spannende wedstrijd, maar Leipzig wist uiteindelijk te winnen met 1-2. Werner scoorde twee keer voor de Duitsers en Seferovic zorgde nog voor een aansluitingstreffer.

In Groep H heeft Ajax overtuigend gewonnen van Lille. Het werd 3-0. Promes, Alvarez en Tagliafico zorgden voor de doelpunten. Chelsea heeft dan weer verrassend verloren van Valencia. Het werd 0-1 dankzij een doelpunt van Rodrigo.

Champions League \\ Ajax \\ Liverpool FC \\ Chelsea \\ Lille OSC \\ Inter Milaan \\ Borussia Dortmund \\ Valencia CF \\ Barcelona \\ Napoli \\ Slavia Praha
 
 
 
Reacties.