Inter Milaan laat meteen dure punten liggen in de Champions League, Depay redt Lyon van een nederlaag

17 september 2019 21:15

Inter Milaan is er niet in geslaagd om haar eerste match in de groepsfase van de Champions League te winnen. Ze speelden 1-1 gelijk tegen Slavia Praag. Ook Lyon en Zenit deelden de punten.

Om 19u stonden er al twee wedstrijden gepland in de Champions League. Slavia Praag moest op bezoek bij Inter Milaan. Ze speelden verrassend sterk en Inter Milaan kwam goed weg, want Barella scoorde de 1-1 pas in de 92ste minuut voor de thuisploeg.

Lukaku werd zelfs bijna nog de held voor de Italiaanse topclub, want hij kreeg nog een enorme kans in de 97ste minuut. Hij kopte van dichtbij echter op de doelman, waardoor Inter met een valse noot aan de Champions League is begonnen.

Depay

Lyon speelde thuis tegen Zenit. De Russen maakten het Lyon knap lastig en ze gingen zelfs met een 0-1 voorsprong rusten dankzij Azmoun. Lyon had het moeilijk, maar Depay scoorde in de tweede helft de 1-1 via een strafschop, waardoor beide clubs met één puntje zijn begonnen.