Italiaanse analist: "Ik wil graag Romelu Lukaku ontmoeten om me te verontschuldigen"

17 september 2019 14:56

De Italiaanse voetbalanalist Luciano Passirani heeft zich maandagavond geëxcuseerd na zijn racistische uitspraken over Romelu Lukaku. Hij zou de Rode Duivel zelfs graag eens persoonlijk ontmoeten.

In het televisieprogramma 'Qui Studio a Voi Stadio' maakte Luciano Passirani een compleet foute opmerking. Hij liet zich eerst positief uit over de Rode Duivel, maar nadien zei Passirani: "De enige manier om Lukaku te stoppen is door hem 10 bananen te geven."

De Italiaanse analist werd meteen aan de kant geschoven en maandagavond excuseerde hij zich. "Ik maakte een ongelukkige grap en zal nu de gevolgen moeten dragen. Ik heb een bijzonder zware dag achter de rug. Ik ben 80 jaar en zit 40 jaar in het voetbal en heb nog nooit een probleem gehad. Ik woon trouwens al 17 jaar samen met een gekleurde vrouw en ik heb 2 zwarte kleinkindjes."

"Hem graag eens ontmoeten"

Hij zou zelfs graag eens met Lukaku praten: "Ik heb in mijn carrière veel gekleurde spelers ontmoet en nog nooit problemen gehad. Ik zou Romelu Lukaku graag eens ontmoeten en hem persoonlijk mijn excuses aanbieden." 

Champions League \\ Inter Milaan \\ Slavia Praha
 
 
 
Reacties.