Mazzu zit vandaag samen met De Condé: "Nu écht de koppen samen steken"

18 september 2019 12:54

Bij Genk hebben ze inmiddels een nachtje kunnen slapen na de desastreuze eerste groepswedstrijd in de Champions League. Woensdag is er al een gesprek gepland tussen trainer Felice Mazzu en het bestuur.

Dimitri de Condé, algemeen directeur van de Racing Genk, had zich de Genkse rentree op het kampioenenbal wellicht iets anders voorgesteld. "Hiermee wordt bevestigd dat we het niveau dat we moeten halen, nog niet bereikt hebben. En dat is een ontgoocheling", reageerde De Condé bij Het Laatste Nieuws daags na de 6-2 pandoering.

Geen tijd voor kritiek

Van een trainersontslag lijkt nog lang geen sprake bij de Limburgers. "Laat ons op een vlak duidelijk zijn: we moeten nu geen kritiek beginnen te geven op Felice Mazzu. We moeten hem juist steunen", ging de bestuurder van de landskampioen verder.

De competitiestart was al geen overdonderend succes en nu is het resultaat in Europa ook een teleurstelling. "We hebben de boel al enkele keren proberen scherp te stellen, maar nu moet er eens écht gepraat worden. Ik zit straks samen en dan moeten de coach en zijn technische staf me vertellen hoe zij de zaken nu zien. Zij staan immers dichter bij de groep dan ik", besloot De Condé.

Johan Walckiers

Champions League \\ KRC Genk \\ Red Bull Salzburg
 
 
Reacties.