Kalm als altijd voor Galatasaray: "Die aan de andere kant van de tunnel hebben ook maar twee benen"

18 september 2019 06:16

Vanavond is het ook voor Club Brugge zover: de Champions League begint echt. Of je Hans Vanaken daarmee nerveus krijgt? Is er eigenlijk wel iets waardoor de lange creatieve middenvelder nerveus wordt?

Nochtans is het direct van moeten. "Eigenlijk moeten we winnen, want dan zetten we meteen een mooie stap richting die derde plaats", aldus Vanaken in HLN. "Het lijkt me logisch dat we daar met Galatasaray zullen voor strijden."

"Daarnaast kunnen we ons meten met de absolute top. Hoe ver staan we als ploeg ten opzichte van Real en PSG? Wat kunnen we tegen hen inbrengen? We zullen geen twintig kansen creëren, maar één of twee kan genoeg zijn om een goed resultaat te halen. Je weet nooit, hé, dat we verrassen."

Ik ga niet op mijn benen staan trillen

De poule oogt bijzonder mooi, de verplaatsingen zeker. "De setting maakt me niet uit. De stadions van Atlético en Dortmund waren ook fantastische decors om in te voetballen, maar of er nu 80.000 supporters zitten, 30.000 of 14.000 zoals in Linz, daar ben ik niet mee bezig. Ik ga wel rondkijken en genieten in Bernabéu, maar 't is niet zo dat mijn hart er sneller van zal slaan. Laat staan dat ik op mijn benen ga trillen. Die aan de andere kant van de tunnel hebben ook maar twee armen en twee benen, hoor."

Johan Walckiers

Champions League \\ Club Brugge \\ Galatasaray
 
 
Reacties.