Diatta: "Genoeg kansen gekregen om te winnen" 

19 september 2019 13:52

Club Brugge bleef woensdagavond tegen Galatasaray op 0-0 steken. Toch had blauw-zwart genoeg kansen om de drie punten thuis te houden in de eerste wedstrijd van de Champions League. 

Krépin Diatta was achteraf behoorlijk teleurgesteld. "We hebben gedaan wat we moesten doen. Behalve dan voor doel. We hebben genoeg kansen gekregen om te winnen."

"We moeten op de ingeslagen weg verdergaan. We zitten in een zware groep, maar we zullen een hartig woordje blijven meespreken. We moeten er in blijven geloven en blijven vechten", aldus het toptalent. 

Club Brugge claimde in de absolute slotfase nog een strafschop na handspel, maar kreeg die na overleg tussen de scheidsrechter en de VAR uiteindelijk niet. "Daar begrijp ik echt niets van. Volgens mij was het duidelijk. Maar goed. De arbitrage heeft beslist, daar kunnen we niets meer aan veranderen." 

De volgende opdracht voor Club Brugge in de Champions League is een verplaatsing naar Real Madrid. "Elke speler droomt van dat soort wedstrijden. Natuurlijk wordt het lastig, maar als het geluk onze kant kiest weet je maar nooit", besloot Diatta. 

Florent Malice

Champions League \\ Club Brugge \\ Galatasaray
 
 
Reacties.