🎥 Lewandowski rondt de indrukwekkende kaap van 200 goals voor Bayern: zijn mooiste treffers & nog eens de 5 goals in 9 minuten

19 september 2019 16:13

Bayern München won woensdagavond met 3-0 van Rode Ster Belrado en de match ging de geschiedenisboeken in als de partij waarin Robert Lewandowski zijn tweehonderdste goal maakte voor de 'Rekordmeister'.

De statistieken van de Poolse sluipschutter bij Bayern München zijn ronduit indrukwekkend. Om de kaap van 200 goals te bereiken had hij slechts 249 partijen nodig. Dat is goed voor 1 goal per 104 minuten. Thomas Müller zit ook al aan 187 stuks voor Bayern, maar speelde wel 492 matchen voor de club.

Het record voor meeste doelpunten in het shirt van Bayern staat op naam van Gerd Müller (508) en zal nog lang standhouden, maar Robert Lewandowski is wel goed op weg om de nummer twee, Karl-Heinz Rummenigge (217) in te halen. Wellicht doet hij dat dit seizoen nog.

5 goals in 9 minuten

Lewandowski heeft al wat pareltjes gescoord voor de club uit München, maar zijn meest opvallende prestatie dateert uit 2015, toen hij zijn club met vijf goals in negen minuten een delirium bezorgde tegen Wolfsburg. Vooral de laatste mocht er zijn!

Bayern München maakte het ons gemakkelijk en publiceerde in de zomer van 2018 een filmpje met Lewandowski's 30 mooiste goals voor de club.

Champions League \\ Bayern München \\ Rode Ster Belgrado
 
 
 
Reacties.