Manchester City legt er 8(!) in het mandje tegen Watford, Everton gaat verrassend ten onder

21 september 2019 18:17

Manchester City heeft deze middag verschroeiend uitgehaald tegen Watford. Ze wonnen met 8-0. Bernardo Silva was de grote man met drie doelpunten. Everton ging dan weer pijnlijk ten onder tegen Sheffield United.

Na twintig minuten leek het een historische overwinning te worden voor Manchester City, want ze stonden toen al 5-0 voor dankzij doelpunten van David Silva, Agüero, Mahrez, Bernardo Silva en Otamendi. Na de rust deed Bernardo Silva er nog twee bij en ook Kevin De Bruyne pikte zijn doelpuntje nog mee. De Belg was ook goed voor twee assists. Watford moest met het schaamrood op de wangen terug de bus op.

Everton ging pijnlijk ten onder tegen Sheffield United. Yerry Mina maakte voor de rust een owngoal en Mousset deed na de rust de boeken dicht voor Everton. Ze hebben hun start gemist en staan nu veertiende in het klassement.

Norwich

Ook Norwich kon niet winnen. het verloor met 2-0 op het veld van Burnley na twee doelpunten van Wood. Tottenham verloor eerder op de middag al met 2-1 van Leicester City en heeft zo ook haar start met 8 op 18 gemist. 

Nils Wens

Premier League \\ Manchester City \\ Everton \\ Burnley \\ Norwich City \\ Sheffield United \\ Watford
 
 
Reacties.