Kan Anderlecht in Jan Breydel alle doemdenkers lik op stuk geven? Of houdt Club schietoefeningen?


Foto: © photonews 22 september 2019 11:00

Zien we vanavond bovenstaand beeld of gaat Anderlecht tegen alle verwachtingen in toch winnen in Jan Breydel? Niemand die het verwacht, maar voetbal is nog steeds geen exacte wetenschap.

Nummer twee tegen nummer dertien... Als die waardeverhoudingen gerespecteerd worden, zou het wel eens een heel beschamende avond kunnen worden voor Anderlecht. Club is echter wat weggezakt qua scorend vermogen de laatste weken en de spitsen zijn op zoek naar hun beste vorm.

Daarom is het ook opvallend dat aanwinst Mbaye Diagne - die helemaal fit is - niet in de selectie zit. Philippe Clement wil het vertrouwen van Okereke en Openda blijkbaar wat opkrikken. Tau zal waarschijnlijk ook een basisplaats krijgen in plaats van Diatta. 

Kompany? Trebel?

Bij Anderlecht is het koffiedik kijken wie er gaat starten. Is Kompany fit genoeg om te spelen? Hij zit alvast in de selectie en dat zal hij waarschijnlijk niet doen om niet te spelen. En gaat Adrien Trebel op het middenveld staan? We vermoeden van wel. Het ziet er ook naar uit dat Nacer Chadli nog eens in de spits zal staan...

Club Brugge is de grote favoriet in deze match. Maar bij winst van Anderlecht kan u al zes (!) keer uw inzet terugkrijgen... Wil u het wagen? Klik op deze link!

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.