Iedereen ontgoocheld na puntendeling: "Twee tegendoelpunten uit twee foutjes" vs "Te veel kansen gemist"


Foto: © photonews 22 september 2019 23:41

Zulte Waregem en KAA Gent deelden op zondagavond de punten aan de Gaverbeek. Achteraf was geen van beide ploegen daar echt tevreden mee.

"De ontgoocheling is toch wel wat overheersend op de blijdschap met dit puntje", klonk het bij Ewoud Pletinckx na de wedstrijd. "We hadden op een bepaald moment wel het gevoel dat we erover konden gaan en hadden wel wat kansen om te winnen."

"Achterin gaven we dan weer weinig weg, al slikken we wel twee vermijdbare doelpunten. Die strafschopfout van mij? Er was contact, dus dan heeft het niet veel zin om echt te gaan discussiëren, want dat haalt dan toch niets meer uit."

Iedereen ontgoocheld

Ook goalgetter Cyle Larin was ontgoocheld: "We stonden goed achteraan en waren voorin de betere ploeg, maar we slikken twee goals uit twee foutjes die we maken. Dit is spijtig puntenverlies, want we hadden zeker kunnen winnen."

Aan de overkant waren er evenmin blije gezichten: "We laten hier twee punten liggen omdat we te veel kansen misten", aldus Roman Yaremchuk. "Zelf had ik wat stress omdat ik er ook enkele liet liggen, maar al bij al speelden we niet slecht."

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Zulte Waregem
 
 
 
Reacties.