Manchester United opnieuw pijnlijk ten onder in de Premier League

22 september 2019 17:36

Manchester United heeft grote zorgen. Vandaag konden ze niet winnen op het veld van West Ham United. Het werd 2-0 voor de thuisploeg. Rashford viel ook nog eens geblesseerd uit voor Man United.

Manchester United heeft eigenlijk nooit aanspraak gemaakt op een zege. Het spel was veel te traag en Rashford werd nooit in stelling gebracht. James probeerde wel af en toe, maar vandaag lukte het niet. 

West Ham United kwam zelfs op voorsprong. Een heerlijke doorsteekpass van Fornals kwam tot bij Yarmolenko en hij twijfelde niet: 1-0. Ook daarna draaide het niet bij United. Het werd zelfs erger, want Rashford viel geblesseerd uit. Ook Martial, Pogba en Shaw zijn nog steeds geblesseerd. Greenwood was vandaag ziek.

Cresswell

In de tweede helft had United één grote kans om gelijk te maken, maar Maguire trapte hard op Fabianski. Ook James kwam er nog dichtbij, maar het doelpunt viel aan de overkant. Cresswell trapte een vrije trap op een sublieme manier binnen. Manchester United verliest dus opnieuw en de dagen van Solskjaer lijken al geteld. 

Nils Wens

Premier League \\ Manchester United \\ West Ham Utd
 
 
Reacties.