Lukaku reageert na zijn beslissende treffer in derby, Conte geeft meer uitleg over ruzie met Brozovic

22 september 2019 10:31

De hand aan het oor na zijn goal die de derby tegen AC Milan besliste... Romelu Lukaku wou weten waar zijn kritikasters zaten. De spits kent zijn kwaliteiten en weet dat die het beste tot hun recht komen onder Antonio Conte. Hij loofde achteraf dan ook zijn coach.

Conte is één van de grote redenen waarom hij voor Inter koos. "Mijn connectie met hem is erg sterk”, zei hij bij DAZN. “Hij is een trainer die mij enorm helpt. Op 26-jarige leeftijd wil ik een coach zoals deze, iemand die mij motiveert en elke dag helpt. Ik ben erg blij om hier te zijn en ook erg blij dat ik met hem mag samenwerken.”

Die coach wou wel wat meer kwijt over het incident tussen Lukaku en Brozovic na het gelijkspel tegen Slavia Praag. "Brozo en Lukaku zijn twee exceptionele gasten. Luister, ik word alleen maar boos op ze omdat ze te aardig zijn. Ze moeten klinischer worden. Ruzies betekenen dat er bloed door de aderen stroomt en dat er een wil is om beter te worden. Ik heb als speler vaak ruzie gehad met teamgenoten en ben daarna met ze uit eten gegaan. Het stelt niet zoveel voor."

Johan Walckiers

Serie A \\ AC Milan \\ Inter Milaan
 
 
Reacties.