José Mourinho niet mals voor zijn opvolger

23 september 2019 12:35

Manchester United kent een moeizaam seizoensbegin. Na het verlies van afgelopen weekend tegen West Ham (2-0) staan de Red Devils pas op een zevende plaats na 2 zeges, 2 gelijke spelen en 2 nederlagen.

Dit weekend bleek West-Ham in Londen veel te sterk voor Manchester United. Het werd 2-0 voor de Hammers na doelpunten van Yarmolenko en Cresswell. En de matige competitiestart van United gaat niet onopgemerkt aan José Mourinho voorbij. De Portugees was coach van United van 2016 tot 2018, waarna Ole Gunnar Solskjaer hem opvolgde.

Voor de camera's van Sky Sports bleek The Special One niet onder de indruk van het werk van zijn opvolger. Volgens Mourinho was er niets positiefs op te merken aan het spel van de Mancunians tegen West Ham. "We waren vorig seizoen niet goed, maar ik zie dit seizoen geen enkele verbetering. De drie aanwinsten (Maguire, James en Wan-Bissaka, nvdr.) zijn goed, ze brengen kwaliteit bij. Maar de ploeg als geheel, dat vind ik maar niets op dit ogenblik. Ik ben dan ook niet verrast door het resultaat tegen West Ham", besluit José Mourinho.

Dennis Rosiers

Premier League \\ Manchester United \\ West Ham Utd
 
 
Reacties.