Cappellen maakt zich op voor bekerduel tegen Eupen: "We willen onszelf laten zien!"

24 september 2019 18:34

Morgen speelt Cappellen tegen Eupen in de beker van België. Er zal veel volk afzakken naar het Jos Van Wellen Stadion. Maxim Volant van Cappellen kijkt alvast uit naar de wedstrijd tegen de eersteklasser.

Volgens hem zal het vooral zaak zijn om zo lang mogelijk stand te houden. "We willen onszelf laten zien en we willen zo lang mogelijk standhouden, maar we weten natuurlijk nog niet met welke ploeg ze zullen opdraven. Komend weekend hebben die natuurlijk opnieuw een belangrijke wedstrijd."

Maxim Volant legt ook uit hoe ze toeleven naar zo'n wedstrijd. "We hebben zaterdag nog een wedstrijd gespeeld en dan hebben we twee vrije dagen gehad. Vandaag krijgen we een massage en zullen we nog rustig trainen voor de wedstrijd tegen Eupen."

Loting

Ergens vindt Volant het wel jammer dat het "maar" tegen Eupen is. "We hebben de loting gevolgd en dan is het spijtig dat een ploeg als Eupen uit de bus komt, maar het is natuurlijk wel leuk om tegen een eersteklasser te spelen."

In voetbal kan alles en Volant heeft hetzelfde idee. Volgens hem kunnen ze Eupen wel pijn doen. "We kunnen een goed blok neerzetten en dat hebben we al laten zien tegen betere ploegen. Op de tegenaanval kunnen we zeker gevaarlijk zijn."

Nils Wens

Beker van België \\ Eupen \\ Cappellen
 
 
Reacties.